Βραχίονας! Θερμά γιορτάστε την επέκταση παραγωγής του αργιλίου Yonglong και την επίσημη λειτουργία του εξωθητή αργιλίου!

May 13, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βραχίονας! Θερμά γιορτάστε την επέκταση παραγωγής του αργιλίου Yonglong και την επίσημη λειτουργία του εξωθητή αργιλίου!

Βραχίονας! Θερμά γιορτάστε την επέκταση παραγωγής του αργιλίου Yonglong και την επίσημη λειτουργία του εξωθητή αργιλίου!

 

9 Μαΐου 2020, η βιομηχανία αργιλίου Yonglong διοργάνωσε μια τελετή αύξησης επέκτασης και γραμμών παραγωγής παραγωγής στη βάση παραγωγής που βρέθηκε στη λεωφόρο Kele, Leping, Sanshui. Μετά από την προκαταρκτικές εγκατάσταση και τη δοκιμή, τρεις μηχανές εξώθησης αργιλίου 1100t τέθηκαν σε λειτουργία. Ο γενικός διευθυντής du του αργιλίου Yonglong και ο γενικός διευθυντής WANG της παραγωγής παρευρέθηκαν στην τελετή ξεκινήματος του εξωθητή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βραχίονας! Θερμά γιορτάστε την επέκταση παραγωγής του αργιλίου Yonglong και την επίσημη λειτουργία του εξωθητή αργιλίου!  0

 

Με τον Πρόεδρο Wang, γενικός διευθυντής της παραγωγής της επιχείρησης, που πιέζει το κουμπί έναρξης του εξωθητή, τρεις 1100 νέοι εξωθητές τόνου της επεκταθείσας γραμμής παραγωγής εξώθησαν επιτυχώς το πρώτο υλικό αργιλίου, χαρακτηρίζοντας ότι η βιομηχανία αργιλίου Yonglong έχει πάρει ένα άλλο στερεό βήμα στον τομέα της υψηλής απόδοσης, υψηλής ποιότητας και υψηλής απόδοσης υλικής παραγωγής, και η ανάπτυξη της επιχείρησης έχει φθάσει σε ένα νέο ύψος.

 

Ο όγκος προγράμματος της επέκτασης παραγωγής του αργιλίου Yonglong είναι αυτή τη φορά τρεις νέες γραμμές εξώθησης αργιλίου της επιχείρησης, με μια ετήσια ικανότητα περισσότερων από 10000 τόνων, οι οποίοι θα βελτιώσουν περαιτέρω τη ικανότητα παραγωγής της επιχείρησης και την ανταγωνιστικότητα αγοράς, θα επεκτείνουν το μερίδιο αγοράς των προϊόντων, και θα παγιώσουν την κυρίαρχη θέση της επιχείρησης στη βιομηχανία.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βραχίονας! Θερμά γιορτάστε την επέκταση παραγωγής του αργιλίου Yonglong και την επίσημη λειτουργία του εξωθητή αργιλίου!  1

 

Με την ειδικευμένη λειτουργία του προσωπικού, το σχεδιάγραμμα που εξωθείται από τον εξωθητή 1100 τόνου εξωθείται ομαλά από το λιμένα απαλλαγής, η επιφάνεια είναι επίπεδη και η φωτεινότητα μπορεί να ελεγχθεί, και απελευθερώνεται μετά από την επιθεώρηση από το επιτόπιο προσωπικό ποιοτικής επιθεώρησης. Αυτό δείχνει ότι το αργίλιο Yonglong έχει πάρει ένα άλλο στερεό βήμα στον τομέα των μεγάλης ακρίβειας σχεδιαγραμμάτων κραμάτων αργιλίου, τα οποία θα ενισχύσουν πολύ την περιεκτική ανταγωνιστικότητα του αργιλίου Yonglong στη βιομηχανία.

 

 

Καλωσορίστε στη διαταγή!

Παρακαλώ μας πέστε τις πληροφορίες κατωτέρω, και θα σας δώσουμε την καλύτερη πρόταση σε!

1. Πού σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα σχεδιαγράμματα αλουμινίου;

2. Εάν έχετε το σχέδιο estrusion, μας στείλετε και αναπτύσσουμε τη φόρμα αλληλογραφίας.

3. Ποιο χρώμα θέλετε ή μας λέτε το αρχιτεκτονικό ύφος συμπαθείτε.

4. Ποσότητα αγορών. Κατάλληλος εμείς θα σας δώσει την καλύτερη τιμή.

 

 

 

Οποιοδήποτε ενδιαφέρον pls έρχεται σε επαφή με:

 

Tina

 

το tina@yonglong-alu.om

 

+86 135 3321 4440 (τηλ./whatsapp)

 

GUANGDONG YONGLONG ΑΡΓΊΛΙΟ

2020.5.13

Τμήμα ειδήσεων