Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒιομηχανικό σχεδιάγραμμα αλουμινίου

Βιομηχανικό σχεδιάγραμμα προτύπων/αλουμινίου αργιλίου που συγκεντρώνεται σε έναν ακέραιο εγκιβωτισμό

Πιστοποίηση
Κίνα Guangdong  Yonglong Aluminum Co., Ltd.  Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangdong  Yonglong Aluminum Co., Ltd.  Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αισθάνομαι την ικανοποίηση με την υπηρεσία τους. ειδικά απαντούν πάντα εγώ fastly. του οποίου time.maybe εάν κοιμούνται, αυτοί δεν μπορεί να απαντήσει εγώ

—— James William

Είμαι Online Chat Now

Βιομηχανικό σχεδιάγραμμα προτύπων/αλουμινίου αργιλίου που συγκεντρώνεται σε έναν ακέραιο εγκιβωτισμό

Βιομηχανικό σχεδιάγραμμα προτύπων/αλουμινίου αργιλίου που συγκεντρώνεται σε έναν ακέραιο εγκιβωτισμό
Βιομηχανικό σχεδιάγραμμα προτύπων/αλουμινίου αργιλίου που συγκεντρώνεται σε έναν ακέραιο εγκιβωτισμό Βιομηχανικό σχεδιάγραμμα προτύπων/αλουμινίου αργιλίου που συγκεντρώνεται σε έναν ακέραιο εγκιβωτισμό

Μεγάλες Εικόνας :  Βιομηχανικό σχεδιάγραμμα προτύπων/αλουμινίου αργιλίου που συγκεντρώνεται σε έναν ακέραιο εγκιβωτισμό

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα (Ηπειρωτική)
Μάρκα: Guangdong, China (Mainland)
Πιστοποίηση: ISO9001:2000,ISO14001:2004
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμογή
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Προσαρμογή
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: προστατευτική ταινία για κάθε κομμάτι, έπειτα κάθε δέσμη στη Kraft paper.or σύμφωνα με το αίτημα πελ
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 15-25 ημέρες μετά από λάβετε την κατάθεση και και τις φόρμες περνούν.
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 6000 τόνοι το μήνα

Βιομηχανικό σχεδιάγραμμα προτύπων/αλουμινίου αργιλίου που συγκεντρώνεται σε έναν ακέραιο εγκιβωτισμό

περιγραφή
εφαρμογή: πλαίσιο παραθύρων εξώθησης αργιλίου, γλιστρώντας πλαίσιο παραθύρων Ανοπτώντας επεξεργασία: T4, T5, T52, T6, ET
Υλικό: κράμα αργιλίου 6063,6063A, 6060,6061 Επεξεργασία επιφάνειας: , Οξείδωση, οξείδωση, καύση, οξείδιο
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμογή

Πρότυπο αργιλίου, που συγκεντρώνονται σε έναν ακέραιο εγκιβωτισμό, κατάλληλη κατασκευή

 

1.Description

Περιγραφή Η αντίσταση γήρανσης, ξύλινα σχεδιαγράμματα αλουμινίου σιταριού, αντιστέκεται στην εξασθένιση, άριστη δύναμη
Υλικό Κράμα αργιλίου 6063, 6061
Υλικό πάχος (τ) t=1.0/1,2/1,4
Ανοπτώντας επεξεργασία T5, T6
Επεξεργασία επιφάνειας Ξύλινα, μαρμάρινα, τα κ.λπ. και εξαρτώνται από τη ζήτηση του πελάτη.
Χρώμα Πράσινος, γκρίζος, μαύρος, άσπρος, (σειρά RAL) κ.λπ.
Μήκος Κανονικό length=6m ή στη διαταγή του πελάτη
Μορφή Τετράγωνο, κύκλος, επίπεδος, ωοειδής, και σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη.
Χρήση

 

Κτήριο, γραμμή παραγωγής, διακόσμηση, βιομηχανικός, μεταφορά, πόρτα και παράθυρο, κ.λπ.

Πλεονεκτήματα/χαρακτηριστικά γνωρίσματα Παροχή των ζωηρόχρωμων προϊόντων τις διάφορες μηχανικές αποδόσεις για να προσαρμόσει όλα τα είδη αρχιτεκτονικών μορφών
Συσκευασία

1. Αφρός βαμβακιού μαργαριταριών για κάθε σχεδιάγραμμα αργιλίου
2. Το περικάλυμμα με συρρικνώνεται το εξωτερικό ταινιών

3. Συσκευασμένος σύμφωνα με το αίτημα πελατών.

 


2.Introduction:

  Ο εγκιβωτισμός αλουμινίου είναι ένα πρότυπο κατασκευής φιαγμένο από κράμα αργιλίου, επίσης γνωστό ως εγκιβωτισμός κραμάτων αργιλίου, ο οποίος αναφέρεται σε μια ενότητα φιαγμένη από ενότητα, η οποία γίνεται με την εξώθηση μιας ειδικής συσκευής και αποτελείται από μια επιτροπή αργιλίου, ένα υποστήριγμα, και έναν συνδετήρα. Με ένα πλήρες σύνολο εξαρτημάτων για τη γενική χρήση, μπορεί να συνδυαστεί στα διαφορετικά μεγέθη της γενικής μορφής του σύνθετου εγκιβωτισμού, συνέλευση, βιομηχανική κατασκευή του προτύπου συστημάτων, για να λύσει τις παραδοσιακές ατέλειες του υπάρχοντος προτύπου, βελτιώνοντας πολύ την αποδοτικότητα κατασκευής.

 

   Η ανάπτυξη και η εφαρμογή του σχεδίου εγκιβωτισμού αργιλίου είναι μια σημαντική ανάπτυξη στη Οικοδομική Βιομηχανία.

Βιομηχανικό σχεδιάγραμμα προτύπων/αλουμινίου αργιλίου που συγκεντρώνεται σε έναν ακέραιο εγκιβωτισμό 0


3.Advantages:

Τα τμήματα συστημάτων εγκιβωτισμού αργιλίου πρέπει να σχεδιαστούν σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του πατώματος, το οποίο έχει μια υψηλότερη απαίτηση για το σχέδιο και το τεχνικό προσωπικό. Περίπου 80% των ενοτήτων στο σύστημα εγκιβωτισμού αργιλίου μπορεί να ανακυκλωθεί στα πολλαπλάσια προγράμματα, ενώ η παραμονή 20% μπορεί μόνο να ανακυκλωθεί σε έναν τύπο τυποποιημένου πατώματος. Επομένως, το σύστημα εγκιβωτισμού αργιλίου είναι κατάλληλο για τις υψηλός-τυποποιημένα πολυκατοικίες ή τα κτήρια πολυ-ιστορίας. Βίλα σύνθετη. Στις περιοχές με έναν υψηλό βαθμό της αστικοποίησης, τα ακόλουθα τεχνικά πλεονεκτήματα απεικονίζονται ιδιαίτερα:

 

1) Η χρονική περίοδος κατασκευής είναι μικρή. Το σύστημα εγκιβωτισμού αργιλίου είναι ένα γρήγορο σύστημα φορμών απελευθέρωσης. Η κανονική κατασκευή ενός συνόλου προτύπων μπορεί να φθάσει σε τέσσερις ημέρες, και η κατασκευή της γραμμής μπορεί να είναι καλύτερη, βελτιώνοντας πολύ την πρόοδο κατασκευής και κερδίζοντας διοικητικές δαπάνες.

 

2) Ο αριθμός επαναλαμβανόμενων χρήσεων είναι υψηλός, και το μέσο κόστος χρήσης είναι χαμηλό. Το σύστημα εγκιβωτισμού αργιλίου υιοθετεί τα σχεδιαγράμματα κραμάτων αργιλίου που διαμορφώνονται από την εξώθηση ως πρώτες ύλες. Ένα σύνολο προδιαγραφών προτύπων μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνω των 300 φορές για την ανατροπή. Η τιμή αγοράς ενός συνόλου προτύπων διαδίδει έξω πολύ περισσότερο από τα παραδοσιακά πρότυπα.

 

3) Κατάλληλη κατασκευή και υψηλή αποδοτικότητα. Το σύστημα εγκιβωτισμού αργιλίου είναι απλό και κατάλληλο να συγκεντρωθεί, με ένα μέσο βάρος περίπου 20kg. Αντιμετωπίζεται εντελώς και συγκεντρώνεται με το χέρι. Δεν απαιτεί τη βοήθεια οποιουδήποτε μηχανικού εξοπλισμού. Το σχέδιο του συστήματος είναι απλό, και η ταχύτητα με την οποία οι εργαζόμενοι παίρνουν αρχισμένοι και η ταχύτητα κύκλου εργασιών προτύπων είναι πολύ γρήγορες. Οι ειδικευμένοι εργαζόμενοι εγκαταστάσεων μπορούν να εγκαταστήσουν 20-30 τετραγωνικά μέτρα ανά άτομο ανά ημέρα, το οποίο σώζει πολύ τα κόστη εργασίας.

 

4) Καλή σταθερότητα και υψηλή ικανότητα ρουλεμάν. Η πλειοψηφία των συστημάτων εγκιβωτισμού αργιλίου έχει μια ικανότητα ρουλεμάν 60KN ανά τετραγωνικό μέτρο, το οποίο είναι επαρκές για να καλύψει τις απαιτήσεις ικανότητας ρουλεμάν των περισσότερων κατοικημένων κτηρίων.

 

5) Ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Ο εγκιβωτισμός αργιλίου είναι κατάλληλος για τη χρήση των τοίχων, των οριζόντιων πατωμάτων, των στηλών, των ακτίνων, των σκαλοπατιών, των στρωματοειδών φλεβών παραθύρων, των επιπλεόντων πινάκων, κ.λπ. Είναι επίσης χρήσιμο για τη δευτεροβάθμια δομική υποστήριξη όπως οι ακτίνες δαχτυλιδιών, οι δομικές στήλες, και οι αντι-κανόνες.

 

6) Λίγες ενώσεις, υψηλή ακρίβεια, επίδραση συγκεκριμένης επιφάνειας μετά από την αφαίρεση της φόρμας είναι καλές. Αφότου κατεδαφίζεται ο εγκιβωτισμός οικοδόμησης αργιλίου, η ποιότητα της συγκεκριμένης επιφάνειας είναι ομαλή και ομαλή, το οποίο καλύπτει βασικά τις απαιτήσεις της αντιμετώπισης και του δίκαιος-αντιμέτωπου σκυροδέματος.

 

7) Υπάρχουν λιγότερα απόβλητα κατασκευής στην περιοχή και το σύστημα υποστήριξης είναι απλό. Όλα τα μέρη του συστήματος εγκιβωτισμού αργιλίου μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Αφότου αφαιρείται η φόρμα, δεν υπάρχουν κανένα απόρριμα στην περιοχή. Το σύστημα υποστήριξης είναι απλό στη δομή και εύκολο να αφαιρεσθεί, έτσι ολόκληρο το περιβάλλον κατασκευής είναι ασφαλές, καθαρό και καθαρό.

 

8) Τυποποιημένος και ευπροσάρμοστος. Υπάρχουν πολλές προδιαγραφές για τα διάτρητα αργιλίου, τα οποία μπορούν να συγκεντρωθούν σύμφωνα με τις διαφορετικές προδιαγραφές του προγράμματος. Κατά τη χρησιμοποίηση των χρησιμοποιημένων διάτρητων για να επανοικοδομήσει τα νέα κτήρια, πρέπει μόνο να αντικαταστήσετε 20 μεταβλητούς πίνακες, οι οποίοι μπορούν να μειώσουν το κόστος.

 

9) Υψηλή αξία αποκατάστασης. Μετά από να απορρίψουν του εγκιβωτισμού αργιλίου, όταν η αξία διάθεσης αποβλήτων είναι υψηλή, τα πλεονεκτήματα διανομής του κόστους είναι προφανή.

 


Παρακαλώ μας πέστε τις πληροφορίες κατωτέρω, και θα σας δώσουμε την καλύτερη πρόταση σε!

1. Πού σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα σχεδιαγράμματα αλουμινίου;
2. Εάν έχετε το σχέδιο estrusion, μας στείλετε και αναπτύσσουμε τη φόρμα αλληλογραφίας.
3. Ποιο χρώμα θέλετε ή μας λέτε το αρχιτεκτονικό ύφος συμπαθείτε.
4. Ποσότητα αγορών. Κατάλληλος εμείς θα σας δώσει την καλύτερη τιμή.
         Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας!

               Μας επιλέξτε & μας ελάτε σε επαφή με!

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangdong  Yonglong Aluminum Co., Ltd. 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Aria

Τηλ.:: +8613113743554

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!