Να στείλετε μήνυμα
Guangdong  Yonglong Aluminum Co., Ltd. 
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Guangdong  Yonglong Aluminum Co., Ltd.  latest company case about ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΆΤΩΝ ΕΞΏΘΗΣΗΣ YONGLONG - ΑΡΓΊΛΙΟ YONGLONG
Εκδηλώσεις
Αφήστε μήνυμα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΆΤΩΝ ΕΞΏΘΗΣΗΣ YONGLONG - ΑΡΓΊΛΙΟ YONGLONG

2021-01-08

latest company case about ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΆΤΩΝ ΕΞΏΘΗΣΗΣ YONGLONG - ΑΡΓΊΛΙΟ YONGLONG

Εισαγωγή των σχεδιαγραμμάτων αργιλίου:

 

Λόγω των μηχανικών ιδιοτήτων του, το αργίλιο έχει γίνει ένα πολύ συνήθως χρησιμοποιημένο οριζόμενο υλικό για την εξώθηση και τη διαμόρφωση των περιγραμμάτων, και είναι πολύ κατάλληλο για και τα κενά μετάλλων.
Η διαμορφώνοντας διαδικασία της εξώθησης αργιλίου (επίσης αποκαλούμενης «πλαίσιο αργιλίου») είναι η ολόκληρη πλαστική διαδικασία παραμόρφωσης. Κατ' αρχάς, προθερμάνετε το κενό αργιλίου σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία που είναι ακόμα άνετα κάτω από το σημείο τήξης του υλικού για να προωθήσει την πλαστική ροή του υλικού. Το θερμαμένο κενό πιέζεται έπειτα μέσω μιας φόρμας, η οποία σχεδιάζεται για να διαμορφώσει το κενό και να διαμορφώσει την αντίστοιχη περιγραμμένη μερίδα. Αυτή η βιομηχανική διαδικασία εξώθησης είναι παρόμοια με την τεχνική μαγειρέματος που χρησιμοποιείται για να κάνει τους διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών και η τεχνική διαμορφώνει στις κούκλες παιχνιδιών των παιδιών.

 

Κατασκευαστής και προμηθευτής-Yonglong σχεδιαγράμματος εξώθησης αργιλίου

 

Πλεονεκτήματα της εξώθησης αργιλίου:
Λόγω των μηχανικών ιδιοτήτων του, το αργίλιο έχει γίνει ένα πολύ συνήθως χρησιμοποιημένο οριζόμενο υλικό για την εξώθηση και τη διαμόρφωση των περιγραμμάτων, και είναι πολύ κατάλληλο για και τα κενά μετάλλων.

Η υψηλή ολκιμότητα του αργιλίου σημαίνει ότι το μέταλλο μπορεί να γίνει εύκολα στις διάφορες διατομές χωρίς κατανάλωση πολλής ενέργειας, και το σημείο τήξης του αργιλίου είναι συνήθως για μισό αυτόν του συνηθισμένου χάλυβα. Και τα δύο γεγονότα σημαίνουν ότι η διαδικασία εξώθησης αργιλίου έχει ένα σχετικά χαμηλό ενεργειακό ίχνος, το οποίο μεταφράζει στο χαμηλότερο κόστος σχεδίασης και παραγωγής. Τέλος, το αργίλιο έχει επίσης μια υψηλή - δύναμη - αναλογία -βάρους, που κάνει την μια άριστη επιλογή για τις βιομηχανικές εφαρμογές.

Τύπος προσωπικών στοιχείων
Είναι δυνατό να δημιουργηθούν τα σύνθετα σχεδιαγράμματα εξώθησης αργιλίου των διάφορων παχών. Αυτά τα αρχεία διαμόρφωσης μπορούν να έχουν ποικίλο σύνθετο άσπρο διάστημα, το οποίο είναι απαραίτητο για τις εφαρμογές τελικής χρήσης. Προκειμένου να διευκολυνθούν οι διάφορες εφαρμογές αυτοματοποίησης και να καλυφθούν οποιεσδήποτε απαιτήσεις απόδοσης και βάρους, τα διάφορα εσωτερικά κενά μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ο πιό κοινός τύπος σχεδιαγράμματος αργιλίου είναι κοίλο σχεδιάγραμμα ακτίνων, το οποίο είναι ακριβώς μια παραλλαγή του τετραγωνικού σχεδιαγράμματος. Υπάρχουν άλλοι τύποι περιγράμματος, όπως η τριγωνική, ενιαία ακτίνα και τα L-shaped περιγράμματα.


Σχεδιάγραμμα αργιλίου Yonglong. Παρακαλώ επισκεφτείτε το http://www.aluminumwndowprofiles.com.vn για μια πλήρη επιλογή των διαθέσιμων σχεδιαγραμμάτων, μήκη και τελειώνει.

 

Τύπος επιφάνειας:
Σαν υποπροϊόν της διαδικασίας εξώθησης, οι λεπτές γραμμές που είναι σχεδόν αόρατες μερικές φορές εμφανίζονται στην επιφάνεια του σχεδιαγράμματος. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του εργαλείου εξώθησης, άλλες επεξεργασίες επιφάνειας μπορούν να διευκρινιστούν για να αφαιρέσουν αυτές τις γραμμές.

Προκειμένου να βελτιωθεί το τέρμα επιφάνειας του τμήματος σχεδιαγράμματος, μερικές βοηθητικές διαδικασίες επεξεργασίας επιφάνειας μπορούν να εκτελεσθούν, όπως η άλεση τελών μετά από την κύρια διαδικασία σχηματοποίησης εξώθησης. Αυτές οι διαδικασίες κατεργασίας μπορούν να διευκρινιστούν για να βελτιώσουν το σχεδιάγραμμα του μέρους με τη μείωση της γενικής τραχύτητας επιφάνειας του σχεδιαγράμματος εξώθησης, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας τη γεωμετρία επιφάνειας.

Αυτές οι επεξεργασίες διευκρινίζονται συνήθως στις εφαρμογές που απαιτούν τον ακριβή προσδιορισμό θέσης των μερών ή πρέπει αυστηρά να ελέγξουν τις επιφάνειες ζευγαρώματος. Η επεξεργασία επιφάνειας μπορεί επίσης να βελτιώσει την αντίσταση διάβρωσης, να αυξήσει τη σκληρότητα του σχεδιαγράμματος, και να αυξήσει ακόμη και την ηλεκτρική μόνωση της εξώθησης.

 

Ο σκοπός του τμήματος αρχείων διαμόρφωσης:
Τα σχεδιαγράμματα αργιλίου ο συνηθέστερα χρησιμοποιούνται στις βιομηχανικές εφαρμογές αυτοματοποίησης, όπως οι γραμμές παραγωγής και οι αυτόματες εφαρμογές κινήσεων σε όλη τη βιομηχανία κατασκευής. Είναι εύρωστοι και ελαφριοί, έτσι μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα με το χέρι, και μπορούν να κατασκευαστούν στις διάφορες διαμορφώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις των αυτοματοποιημένων δομών.

Εκτός από τις παραδοσιακές εφαρμογές αυτοματοποίησης, τα δομικά σχεδιαγράμματα αργιλίου υποδεικνύονται ακόμη και ως τμήμα της μείωσης βάρους. Υπό αυτή την έννοια, χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο ως πλαίσιο για άλλα καταναλωτικά προϊόντα τελικής χρήσης, όπως τα αυτοκίνητα και τα κατασκευαστικά προγράμματα LEED. Με την ανάπτυξη του πιό προηγμένου κράματος αργιλίου και της τεχνολογίας επιστρώματος επιφάνειας, η χρήση της επεκτείνεται σε αυτές τις νέες περιοχές.

 

Συμπερασματικά:
Τέλος, τα εξωθημένα σχεδιαγράμματα αργιλίου έχουν ένα ευρύ φάσμα των χρήσεων και είναι πολύ κατάλληλα για τις εφαρμογές αυτοματοποίησης. Το αργίλιο είναι ένα άριστο δομικό υλικό, πολύ κατάλληλο για την εξώθηση σχεδιαγράμματος. Τα σχεδιαγράμματα αργιλίου είναι πιθανό να είναι τέλεια κατάλληλα για τις συγκεκριμένες εφαρμογές αυτοματοποίησης.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13927784904
NO.10.Lequn περιοχή Sanshui κωμοπόλεων Lepin οδών, πόλη Foshan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε