Να στείλετε μήνυμα
Guangdong  Yonglong Aluminum Co., Ltd. 
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Guangdong  Yonglong Aluminum Co., Ltd.  latest company case about YONGLONG - Εστίαση στην επεξεργασία επιφάνειας σχεδιαγράμματος κραμάτων ποιοτικού αργιλίου υψηλών σημείων! Τεχνολογία πορσελάνης!
Εκδηλώσεις
Αφήστε μήνυμα

YONGLONG - Εστίαση στην επεξεργασία επιφάνειας σχεδιαγράμματος κραμάτων ποιοτικού αργιλίου υψηλών σημείων! Τεχνολογία πορσελάνης!

2022-06-07

latest company case about YONGLONG - Εστίαση στην επεξεργασία επιφάνειας σχεδιαγράμματος κραμάτων ποιοτικού αργιλίου υψηλών σημείων! Τεχνολογία πορσελάνης!

YONGLONG - Εστίαση στην επεξεργασία επιφάνειας σχεδιαγράμματος κραμάτων ποιοτικού αργιλίου υψηλών σημείων

 

 

Πλαστικό υλικό εφαρμοσμένης μηχανικής ABS

 

Τα πλαστικά εφαρμοσμένης μηχανικής ABS πρέπει να είναι καλά - γνωστός σε το καθένα. Καλείται πλαστικό κράμα στη χημική βιομηχανία. Έχει τις ισχυρές περιεκτικές ιδιότητες, ειδικά θερμοπλαστικά πολυμερή υλικά με την άριστη αντίσταση θερμότητας, την απόδοση αντίκτυπου, την υψηλής αντοχής, καλή ανθεκτικότητα και την εύκολη επεξεργασία. Ο λόγος για τον οποίο το κοχύλι του φορητού υπολογιστή υιοθετεί το υψηλής ποιότητας πλαστικό εφαρμοσμένης μηχανικής ABS είναι ακριβώς λόγω της καλής αντίστασης αντίκτυπού του, αντοχή, dyeability και άλλα χαρακτηριστικά - η αντίσταση αντίκτυπου καθορίζει ότι μπορεί καλύτερα να προστατεύσει το εσωτερικό υλικό του σημειωματάριου σε κάποιο βαθμό, και να εξασφαλίσει τη σταθερότητα του σώματος μετά από να διαμορφώσει. Dyeability φέρνει το προσαρμοσμένο εξωτερικό σημειωματάριων σε κάποιο βαθμό.

 

τελευταία εταιρεία περί YONGLONG - Εστίαση στην επεξεργασία επιφάνειας σχεδιαγράμματος κραμάτων ποιοτικού αργιλίου υψηλών σημείων! Τεχνολογία πορσελάνης!  0

τελευταία εταιρεία περί YONGLONG - Εστίαση στην επεξεργασία επιφάνειας σχεδιαγράμματος κραμάτων ποιοτικού αργιλίου υψηλών σημείων! Τεχνολογία πορσελάνης!  1

 

Το πλαστικό υλικό εφαρμοσμένης μηχανικής ABS, που έχει γίνει το πιό κοινό υλικό κοχυλιών σημειωματάριων, οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στα αποδεκτά χαρακτηριστικά και το χαμηλό κόστος παραγωγής του. Υπερασπιστείτε την ασημένια άσπρη πορσελάνη είναι εύκολος να επεξεργαστεί και έχει μια καλή γενική επίδραση.

 

 

 

Κράμα μαγνήσιου αργιλίου


Ένα σημαντικό μέρος της κοινής ατράκτου μετάλλων μας αποτελείται από το κράμα μαγνήσιου αργιλίου. Το κύριο στοιχείο του είναι αργίλιο, και ένα μαγνήσιο μικρού ποσού ή άλλα υλικά μετάλλων προστίθεται για να ενισχύσει τη σκληρότητα. Λόγω της καλής αντίστασης διάβρωσής του, καλείται επίσης κράμα αργιλίου απόδειξης σκουριάς. Χάρι στα χαρακτηριστικά της ως μέταλλο, η καλή θερμική αγωγιμότητα και η προστατευτική δύναμή της είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

 

τελευταία εταιρεία περί YONGLONG - Εστίαση στην επεξεργασία επιφάνειας σχεδιαγράμματος κραμάτων ποιοτικού αργιλίου υψηλών σημείων! Τεχνολογία πορσελάνης!  2

τελευταία εταιρεία περί YONGLONG - Εστίαση στην επεξεργασία επιφάνειας σχεδιαγράμματος κραμάτων ποιοτικού αργιλίου υψηλών σημείων! Τεχνολογία πορσελάνης!  3

 

Σαν κοχύλι σημειωματάριων, το κράμα μαγνήσιου αργιλίου είναι εύκολο να απεικονιστεί και να λάμψει. Με την υποστήριξη CNC της τέμνουσας διαδικασίας, της διαδικασίας σχεδίων μετάλλων και άλλων διαδικασιών επεξεργασίας, είναι επίσης ευκολότερο να αναπτυχθεί ένα ομορφότερο σώμα - που είναι δύσκολο να συγκριθεί με τα πλαστικά εφαρμοσμένης μηχανικής και την ίνα άνθρακα. Ο διασκεδασμός θερμότητας φθορίου πρωτοπόρων Wujin, με την ισχυρή πλαστικότητά του, υψηλής αντοχής, ελαφρύς και καλός, αγαπιέται βαθειά από πολλούς χρήστες.

 

 

 

Ίνα άνθρακα


Τέλος, η ίνα άνθρακα είναι το προϊόν της polyacrylonitrile, viscose ίνας και άλλων πρώτων υλών, που είναι προ οξειδωμένες στον υψηλής θερμοκρασίας αέρα, κατόπιν που ανθρακώνεται σε υψηλής θερμοκρασίας κάτω από την προστασία του αδρανούς αερίου, και που θερμαίνεται τελικά. Όχι μόνο έχει τα χαρακτηριστικά του υλικού άνθρακα, αλλά και έχει τη μαλακότητα και την κατασκευασιμότητα της υφαντικής ίνας - έχει επίσης την εξαιρετικά ελαφριές και καταπληκτικές δύναμη και την ανθεκτικότητα.

 

τελευταία εταιρεία περί YONGLONG - Εστίαση στην επεξεργασία επιφάνειας σχεδιαγράμματος κραμάτων ποιοτικού αργιλίου υψηλών σημείων! Τεχνολογία πορσελάνης!  4

τελευταία εταιρεία περί YONGLONG - Εστίαση στην επεξεργασία επιφάνειας σχεδιαγράμματος κραμάτων ποιοτικού αργιλίου υψηλών σημείων! Τεχνολογία πορσελάνης!  5

 

Έχει τα πιό κομψά και στερεά χαρακτηριστικά από το κράμα μαγνήσιου αργιλίου. Επιπλέον, έναντι των άλλων δύο επικρατόντων υλικών, ο φωτεινός γκρίζος νεφρίτης χάλυβα ξιφών έχει την άριστη επίδραση, την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και τη φορητότητα διασκεδασμού θερμότητας. Σαν κοχύλι σημειωματάριων, είναι σχεδόν η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13927784904
NO.10.Lequn περιοχή Sanshui κωμοπόλεων Lepin οδών, πόλη Foshan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε